Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 93 m2 Letná, Chotěboř

Prodej rodinného domu 93 m2 Letná, Chotěboř

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Jsem rád, že Vám mohu představit domeček vhodný pro rodinu s dětmi, nebo pro lidi mající rádi klid, neboť se nachází na konci slepé uličky, kde už zasažení dopravním vypětím nehrozí. Velikost pozemku je akorát, abyste si měli kde odpočinout, ale zároveň nemusíte být uvázáni u celo víkendových zahrádkářských prací. U domečku je třeba dotáhnout rozjetou rekonstrukci, ale i přes ní, máte zázemí již v zrekonstruované kuchyni, obývacím pokoji, ložnici a stylové koupelně s toaletou.
Budou-li parné dny, přijde Vám vhod svlažit se v bazénu, vychutnat si kávu na zastřešené terase, nebo dát si jedno chlazené se sedmého schodu sklepa, který Vám chybět nebude.
Budou-li dny naopak mrazivé, budete rádi, že můžete snížit Vaše náklady za topení, topením dřevem v kamnech, které jsou napojeny na centrální topení vedoucí od elektrického kotle do celého domu a tak Vám vyhřejí každou z místností.
Chcete začít nový život ve vlastním bydlení se zahrádkou? Pak se těším až zavoláte, domluvíme si společně prohlídku a vše si prohlédnete na vlastní oči.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky