Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 92 m2, Ivančice Budkovice

Prodej rodinného domu 92 m2, Ivančice Budkovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte dům či chalupu v blízkosti přírody, kterou si můžete upravit dle vlastních představ? Pak Vás tento dům určitě zaujme.
Nabízíme k prodeji samostatný cihlový RD 2+1 (92 m2) se zahradou 938 m2, 3 garážemi a sklepy v Budkovicích, 3 km do Ivančic a 30 km do Brna, okres Brno - venkov.
V domě je rozvedena elektřina v mědi, voda v pozinkovaných trubkách a vytápění je řešeno plynovým kotlem. Dům je celý izolovaný a okna jsou částečně vyměněna. Bydlení lze i do budoucna rozšířit o podkrovní.
Na zahradě, kde svítí celý den sluníčko a nabízí se Vám krásný výhled do kraje, můžete zrelaxovat na terásce s posezením a určitě uvítáte i bazén s vyhříváním a pískovou filtrací, který Vás osvěží nejen v horkých letních dnech. Večer přijde vhod posezení pod pergolou u sklenky vína, které si můžete ve sklípku sami vyrobit. Součástí domu jsou totiž 2 sklepy o výměrách 12 a 15 m2, kde lze uskladnit např. ovoce a zeleninu ze zahrádky (meruňky, jablka). Celý dvůr s příjezdem je vydlážděný.
Z vybavení zůstává v domě kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednice, sporák), postel, skříně a police v šatně, sedací souprava a televize v obývacím pokoji, v prádelně pračka se sušičkou.
Parkovat lze v garáži se sekčními vraty, kde lze vybudovat i prostornou dílnu.
Dům je volný ihned. V Ivančicích se nachází veškerá občanská vybavenost, jde zde MŠ, ZŠ, obchody s potravinami, drogerie, restaurace, lékaři a pošta. Průkaz energetické náročnosti budov bude zhotoven v průběhu prodeje. Daň z nabytí hradí kupující.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky