Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 91 m2, Stárkov

Prodej rodinného domu 91 m2, Stárkov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

*REZERVOVÁNO!*

V atraktivní lokalitě Chráněné krajinné oblasti Broumovsko, na dosah Adršpašsko- teplických skal, Ostaše a dalších skalních měst a stolových hor se v údolí říčky Dřevíč nachází město Stárkov, obklopené lesy a loukami.

Občané Stárkova mají k dispozici obchod s potravinami, mateřskou i základní školu, pestrý celoroční komunitní program obce a místních dobrovolnických spolků (karnevaly, pálení čarodějnic, dětský den, věhlasný pochod "Katovská třicítka", rozsvěcení vánočního stromku atd.), revitalizovaná dětská a workoutová hřiště, knihovnu, poštu i praktického lékaře. Rádi také tráví čas v oblíbeném Green Valley parku, kde se nachází mimo jiné minizoo a dětské hřiště.

Větší města v dojezdové vzdálenosti jsou Hronov (11 minut autem), Police nad Metují (12 minut), Červený Kostelec (13 minut) či Náchod a Broumov (25 minut).

A když jsem Vás nalákala na lokalitu, teď Vám sdělím důvod, proč tu budete chtít zaručeně bydlet.

Mám pro Vás krásnou novostavbu dokončenou a zkolaudovanou v loňském roce. Dispozičně se jedná o 3+kk se dvěma koupelnami, postavenou na velkorysém pozemku o rozloze 1091 m2. Exteriér doplňuje bazén a kryté pakovací stání s plnohodnotně vybaveným zahradním domkem, v němž se nachází venkovní kuchyňka, toaleta a dokonce příprava na nabíjení elektromobilu.

Tento rodinný dům se prodává včetně veškerého nadstandardního vybavení a určitě Vás budou zajímat i jeho mimořádně nízké provozní náklady. Vytápění je řešeno elektrokotlem Vaillant do podlah a k ideálnímu nastavení dle Vašich potřeb jej můžete ovládat skrze aplikaci.

Srdcem domu je hlavní pokoj spojující kuchyňskou, jídelní a odpočinkovou zónu, oázu klidu potom naleznete v ložnici s vlastní šatnou a koupelnou. Z ložnice můžete v letních měsících v pyžamku rovnou na terasu, kde si určitě dostavíte zastřešení a přidáte pár rostlinných prvků podle vlastních představ. Už vidím ta poklidná pomalá víkendová rána s knihou a šálkem dobré kávy.

Vzhledem k tomu, že veškeré vybavení domu je v záruce, dostanete k němu kompletní projektovou dokumentaci a všechny potřebné doklady. O technologiích a použitých materiálech Vás podrobně ráda informuji telefonicky, či ideálně osobně na prohlídce.

Takových krásných domů je na trhu jako šafránu, proto na nic nečekejte a domluvte si svůj čas prohlídky co nejdříve.

Pro zajištění nejvýhodnějších podmínek financování na trhu je Vám plně k dispozici můj kolega, finanční specialista společnosti Fincentrum & Swiss Life Select Jan Knapec a pokud potřebujete pro koupi řešit prodej vlastní nemovitosti, ráda Vám s tím pomohu.

Budu se na Vás těšit, na viděnou ve Stárkově, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.




Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky