Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 91 m2, Hevlín

Prodej rodinného domu 91 m2, Hevlín

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte rodinný dům se zahradou v klidné obci v blízkosti hranic s Rakouskem? Dále nehledejte, právě jste jej našli.

Rádi bychom Vám představili přízemní dům o dispozici 3+1, na který navíc navazují další tři místnosti, přístupné ze dvora, které momentálně slouží jako dílna, sklad a spíž. Vaší představivosti se ovšem meze nekladou a brzy by se z těchto dosud nevyužitých prostor mohla stát vaše nová pracovna, dětský pokoj, nebo třeba pokoj pro hosty.

Po vstupu do domu vejdeme do chodby, nalevo se nachází koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a dostatkem místa pro pračku a bojler. Pokud se chodbou vydáme rovně, ocitneme se v prostorné kuchyni, kde na kuchyňskou linku navazuje barový pultík, užitečný například pro chvíle oddechu se sklenkou vína. Na jídlo se celá rodina schází v prosluněné jídelně, které vévodí poctivý dřevěný stůl se židlemi a rohovou lavicí. Z kuchyně vedou dveře do dvou samostatných neprůchozích pokojů, kdy především první z nich má opravdu velkorysé rozměry (21 m²).

Na dvůr navazuje rovinatá oplocená zahrada ve tvaru písmene „L“, kde máte dostatek prostoru na všechny vaše plány, např. k výstavbě dalšího domu. Snili jste třeba o bazénu? Na tuto zahradu se vám zcela jistě vejde. Přáli jste si vybudovat pergolu s grilem pro setkávání s vašimi přáteli? Místa je tu dost a další prostor můžete využít třeba na květinové záhony nebo pro pěstování vlastní zeleniny. Chcete chovat drůbež? I této možnosti jsou dveře otevřené a výběh pro slepičky je již vybudovaný.

V obci naleznete veškerou občanskou vybavenost – mateřská a základní škola, obchody, pošta, lékař, autobusové spojení.
Rovinatý terén v okolí láká k nenáročným projížďkám na kole, nebo pěším výletům kolem řeky Dyje. Relaxovat můžete v pouze pět kilometrů vzdálených termálních lázních Laa an der Thaya.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. Rádi Vám pomůžeme s hyptékou na míru.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky