Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 90 m2 Za Pektinou, Heřmanův Městec

Prodej rodinného domu 90 m2 Za Pektinou, Heřmanův Městec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme exkluzivně k prodeji útulný rodinný domek - novostavbu z roku 2008 v klidné části Heřmanova Městce. Dům nás uvítá předsíní, odkud vstoupíme do prostorného obývacího pokoje s jídelním a kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje můžeme v létě vystoupit na zahradu francouzským oknem nebo v zimě zůstat u krbových kamen, která oddělují relaxační část od kuchyňské. Do obývacího pokoje svítí zapadající slunce, což příjemně umocní relax po pracovním dni. Prostorný kuchyňský kout je vybaven linkou s barem a vestavnými spotřebiči, vše je součástí prodeje. Vedle kuchyně je také praktický špajz, který jistě každá hospodyně uvítá.
Z chodby je vstup na samostatné WC a do koupelny. V ložnici a dětském pokoji vítá obyvatele domu ranní sluníčko.
Pokud budou nový majitelé chtít využít půdičku jako úložný prostor, zbývá pouze nainstalovat stahovací schůdky. Dům je vytápěn plynovým kotlem, u krbových kamen je malý výměník na přihřívání radiátorů.
Zahrada o ploše 570m2 skýtá dostatečný prostor pro relaxaci, posezení u krbu s udírnou a případně i pro drobné zahradničení.
Dům poskytuje příjemné bydlení v klidné lokalitě, avšak v dosahu veškeré městské občanské vybavenosti.
Informaci o energetické kategorii zpracováváme, proto je dům prozatím zařazen do kategorie G.
Jsme připraveni zajistit Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky