Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 90 m2, Dřínov

Prodej rodinného domu 90 m2, Dřínov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte bydlení v rychlém dosahu velkých měst Mělník, Kralupy nad Vltavou i Prahy, kde se můžete realizovat o rozšíření o půdní vestavbu? Oceníte částečnou rekonstrukci domu od oken, podlah, topení i koupelen? Jeden takový tady pro Vás máme v obci Dřínov.
Nemovitost postupem času procházela rekonstrukci vnitřních prostor. Vytápěná je krbovými kamny z výměníkem a rozvodem po domě. Zaujmou Vás i dvě koupelny, kterými dům disponuje, kde jedna má vanu a druhá sprchový kout. Současná dispozice domu je 3+KK s užitnou plochou 90 m2. Zaparkovat můžete před domem nebo na dvoře pod zastřešeným stáním. Na zahradě můžete trávit společné chvíle z rodinou a přáteli. K dispozici máte zahradní domek a zapuštěný bazén k letnímu odpočinku.

Obec Dřínov se nachází cca 20 min od Prahy po D8, 10 minut od Kralupy nad Vltavou a 15 minut od Mělníka. Dostupná je příměstskou dopravou.
V obci veškerá občanská vybavenost od obchod, obecní úřad, pošta, místní knihovna, hospoda, MŠ a ZŠ jsou vzdáleny cca 1 km.

Jak to vlastně zafinancovat? Nebojte i zde mám pro Vás řešení v podobě nezávislé konzultace se zkušenou finanční specialistkou z Fincentrum & Swiss Life Select, s péčí připraví hypotéku přesně na míru vašim investičním cílům a možnostem. Z široké palety bankovních domů na českém trhu vybere nejlepší nabídku, pomůže s veškerou dokumentací a uvolní vám ruce, abyste se mohli věnovat příjemnějším věcem a rodině. Naprostá znalost trhu, dlouholetá zkušenost a etablovanost v rámci českého bankovního trhu dělá z finanční specialistky sázku na jistotu.

Tímto Vás zvu na společnou prohlídku a pro domluvení termínu stačí zavolat. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Brzy na viděnou Váš Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky