Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 86 m2 Přítkovská, Proboštov

Prodej rodinného domu 86 m2 Přítkovská, Proboštov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

REZERVACE - Samostatně stojící rodinný dům s velkým balkónem a garáží, dvě nadzemní podlaží, okrasná i užitková zahrada, klidné místo a dostatek slunce, to všechno nabízí rodinný dům v Proboštově. Obec Proboštov se nachází v okrese Teplice na úpatí Krušných hor.

Dům je postaven na půdorysu 11,5 x 10,5 m. Přízemí v tuto chvíli slouží jako zázemí domu. Najdete zde vstupní část, která byla rozšířena připojením plánované terasy do vnitřního prostoru domu, prostornou garáž, sklepy, samostatnou místnost, prádelnu se sušárnou a kotelnu. V 1. patře je byt s dispozicí, čtyři pokoje, jídelna, kuchyňský kout s praktickou spíží, koupelna, WC a prostorný balkón. Současná užitná plocha bytu je 86 m2 + balkón 11,5 m2. Obě podlaží nabízí velkou variabilitu úpravy dispozice i jeho využití. Dům nabízí možnost vytvořit nové, moderní bydlení. Nyní je v původním provedení. Orientace domu je východ / západ.

Pozemek, na kterém dům stojí i zahrada je v rovině. Většina zahrady je okrasná a její zadní část slouží jako užitková. Větší část zahrada se nachází za domem.

Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem. Příprava teplé vody probíhá plynovým průtokovým ohřívačem v koupelně. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a zřízenu novou přípojku elektřiny. Okna bytu jsou vyměněna za plastová.

Základní občanskou vybavenost najdete v blízkém okolí. Velké obchodní centrum je vzdáleno 4 km (6 minut cesty). Nechybí tu základní škola a mateřská škola. V místě je dobrá dostupnost veřejné dopravy. Pokud máte rádi hory, tak vás nadchne blízkost Krušných hor, známého turistického místa Komáří vížka a dalších zajímavých míst.

Energetická náročnost je uvedena "G", protože čekáme na zpracování energetického průkazu.

Pokud budete potřebovat hypoteční úvěr na úhrady kupní ceny, náš úvěrový specialista, který má na starosti financování této nemovitosti, Vám bude k dispozici. Prodávající si vyhrazuje právo výběru kupujícího a určení způsobu prodeje.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky