Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 80 m2 Třebízského, Lomnice nad Popelkou

Prodej rodinného domu 80 m2 Třebízského, Lomnice nad Popelkou

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Máme pro Vás útulný domeček na krásném místě s výhledem na Lomnici nad Popelkou. Nachází se asi 5 min od náměstí, kde najdete vše potřebné vybavení obce.
Lomnice nad Popelkou je oblíbeným letoviskem a zimním střediskem a leží na pomezí Českého ráje a Krkonoš. V současné době město nabízí svým návštěvníkům bohaté sportovní a kulturní vyžití (Tylovo divadlo, Kino, Zámek, Městské muzeum a galerie, Loutkové divadlo, Sportovní hala, Zimní stadion, Letní stadion, Horolezecká stěna, Lyžařský areál v Popelkách s volně přístupným vyhlídkovým ochozem na skokanském můstku K - 70, Sportovní letiště, Koupaliště, Lázeňský dům ad.)
Samotný dům je určen k rekonstrukci dle vlastních představ a ideálů. K dispozici je Vám též půda k další vestavbě. Na zahrádce o rozloze 215 m2 leží garáž na jedno auto a dřevěná kůlna na zahradní věci. Domeček má dispozici spodního patra 2+1. Na hranici pozemku byly v nedávné době přivedeny vešekeré inženýrské sítě.
Pokud Vás tento dům zaujal, tak neváhejte se ozvat a domluvit si prohlídku s naším realitním makléřem Janem Mazánkem.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky