Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 80 m2, Vyskytná

Prodej rodinného domu 80 m2, Vyskytná

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V malebném prostředí Českomoravské vysočiny, obklopené masivem Čeřínku a Křemešníku, leží obec Vyskytná. Nachází se u hlavního tahu Pelhřimov, Jihlava, od kterých je takřka stejně vzdálená. Zde je na prodej dům, který již něco pamatuje, ale po jistých úpravách bude pro vás příjemným místem k trvalému bydlení, či k chalupaření. Dům je napojen původní přípojkou na obecní vodovod, ale na pozemku je také studna, která je delší dobu nepoužívaná. Také elektřina je původní. Odpad je sveden do obecní kanalizace. V obci je čistička odpadních vod.
Z ulice vcházíme do příjemně velkého průjezdu, z něho je vchod do malé dílny, která je podsklepená. Vcházíme také do obytné části domu a postupně projdeme čtyřmi místnostmi na sebe navazujícími. Ze dvora byl malou verandičkou původní vstup do bytu do poslední místnosti, ale nyní je zastavěný. Uzavřený dvorek nabízí plné soukromí a stodola optimální velikosti bude určitě dobře využitá. Po pár schůdcích vystoupáme k neoplocenému pravidelnému pozemku, náležejícímu k domu. Krásné místo s výhledem, které bude jako stvořené na zahrádku a odpočinek. Prohlídky jsou možné vždy v sobotu. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že vám doporučíme nejlepší financování vaší nemovitosti a budeme se snažit být nápomocni při vyřizování dalších náležitostí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky