Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 80 m2, Mohelno

Prodej rodinného domu 80 m2, Mohelno

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sympatický domek s předzahrádkou na okraji Mohelna nabízí kromě tří pokojů a příslušenství další zajímavé prostory. Zaujal mě zejména podzemní sklep nacházející se v úrovni domu. Pokud si říkáte, jakým zázrakem se něco takového povedlo, odpověď je jednoduchá – pozemek náležející k domu tvoří dvě rovinaté části, mezi kterými je několikametrové převýšení. Díky tomu bylo možné vyhloubit v kopci zemní sklep o délce téměř osmi metrů.

Výškový rozdíl mezi dvorem domu a zahradou překonáte po schodech, díky čemu si snadno udržíte štíhlou linii. Kromě dobrého pocitu ze zdravého pohybu pak získáte i výhled na okolní krajinu přes červené střechy domů a zejména přístup na opravdu krásnou zahradu, za kterou už není nic, než pole, louky, lány - jen příroda a pohoda.

Dům je v celkově dobrém stavu, jeho majitelé ho udržovali a v průběhu let i postupně modernizovali. Dnes je už napojen na veškeré veřejné sítě, i když například vodu využívá téměř výhradně z vlastní kopané studny. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva, etážovým topením v koupelně, dvou pokojích a wawkami v kuchyni a třetím pokoji. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler v koupelně.

Domek, stejně jako dvůr i jeho příslušenství, by si zasloužil další renovaci a modernizaci. Pokud máte kreativního ducha, můžete z této nemovitosti vytvořit zajímavé a příjemné místo pro život vás, i vaší rodiny. Chcete-li se dozvědět víc, ráda se s vámi potkám přímo v tomto domě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky