Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 79 m2, Býchory

Prodej rodinného domu 79 m2, Býchory

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sníte během dne, jak sedíte na zahradě Svého domu a užíváte si rodinnou pohodu? Máte rádi vše po ruce, aniž by jste museli zdlouhavě řešit, kde to koupíte? Tak je tato nemovitost určena přímo Vám.

Rodinný dům o dispozici 3+kk s užitnou plochou 79 m2, který lze půdní vestavbou rozšířit až na dispozici 6+1 a disponuje pozemkem 332 m2 včetně zastavěné plochy. Nemovitost prošla za poslední tři roky velkou rekonstrukcí, která byla ukončena v roce 2018 a můžete se ihned nastěhovat. Veškeré sítě jsou zde k dispozici a to plyn, elektřina, kanalizace, velkou devízou je i to, že je zde možnost připojení k vodovodu.
Občanská vybavenost této lokality je naprosto úžasná, poněvadž zde máte školku, školu, drogérii, obchod s potravinami a spoustu fungujících spolku (hasiči, fortuna, babinec a fotbalový oddíl). Nedaleky nájezd na dálnici D11 Vám zaručí rychlou dostupnost velkých měst Prahy, Hradce Králové a Pardubic, kdy tam jste do 40 minut.

Hledáte-li místo pro rodinné bydlení v klidném lokalitě, vyžití a navíc s perfektní polohou, tak tady je.
Fincentrum & Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Brzy na viděnou na prohlídce, těší se Váš makléř Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky