Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 79 m2, Dobšice

Prodej rodinného domu 79 m2, Dobšice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nebaví vás městský ruch a shon a hledáte krásný staročeský dům k rekreaci nebo velký dům pro rodinný život, který si budete chtít přestavět k obrazu svému? Chcete mít rychle dostupné hlavní město a krajská města? Pak právě pro vás mám jedinečnou příležitost v podobě rodinného domu v obci Dobšice, který je odpovědí na tyto otázky. Dům postavený na přelomu devatenáctého a dvacátého století je zasazený do klidné části obce a zároveň zajistí soukromí pro klidný život. V domě proběhla rekonstrukce rozvodů topení a byl nainstalován nový kotel. Současní majitelé o dům velmi dobře pečují.
Dům je cihlový o dispozici 3+1 na 110 m² zastavěné plochy a pozemku o rozloze 2025 m², kdy 250 m2 je zastavěná plocha a nádvoří, 1 775 m2 nabízí překrásná zahrada. Mimo hlavních místností najdeme v domě oddělenou koupelnu , WC, spíž a jako bonus je zde půdní prostor. Ten je totiž perfektně připravený pro vestavbu nových místností, kde každý člen rodiny může mít své útočiště. Navštívit můžete místní muzeum keltů nebo Dobšický šenk. Veškerá základní občanská vybavenost - škola, školka, lékař, obchod naleznete v nedaleké Žehuni.
Nedaleké lázeňské město Poděbrady vzdálené coby kamenem dohodil, Vám nabídne skvělé místo pro relaxaci a odpočinek.
Je zde i možnost na rozlehlém pozemku postavit nový rodinný dům dle Vašich představ, kdy i početnější rodina si zde vytvoří své soukromí.
Jak koupi zafinancovat? I tady mám pro Vás odpověď, stačí jen zavolat.
S návrhem financování vám pomůže náš zkušený finanční poradce. Vytvoří Vám exkluzivní podmínky, ušetří mnoho starostí, času a peněz. Sjednejte si prohlídku ještě dnes. Těší se na vás Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky