Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 75 m2 Hanusíkova, Kojetín Kojetín I-Město

Prodej rodinného domu 75 m2 Hanusíkova, Kojetín Kojetín I-Město

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Naše společnost Vám exkluzivně nabízí prodej řadového rodinného domu v obci Kojetín na ulici Hanusíkova. Cihlový dům o dispozici 2+1 a užitné ploše cca 75m2 situovaný v klidné části, téměř na konci ulice, je připraven k zateplení a omítnutí dle představ nového majitele. Po vstupu do domu jsou na výběr hlavní dveře do kuchyně s jídelním koutem a druhé dveře na konci dlouhé chodby vedoucí na zahrádku s posezením a grilem. V levém spodním křídle domu najdeme rekonstruovaný obývací pokoj s kamny, které dodávají opravdu hřejivý pocit domova. Pravou část domu tvoří prostorná koupelna s boilerem na vodu a toaletou. Poslední místnost, v současné době užívána jako ložnice, je situována do patra, kam vedou železné schůdky. Dům je vytápěn plynovým topením nebo pouze kamny.
Dům se nachází ve velice klidné a vyhledávané části Kojetína a nabízí rovněž menší venkovní prostor skvělý například pro letní posezení s přáteli u grilu. Více informací u makléře. Rádi Vám pomůžeme s vyřízením financování této nemovitosti za nejnižší úrokovou sazbu. Doporučujeme prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky