Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 72 m2 K Březiněvsi, Praha

Prodej rodinného domu 72 m2 K Březiněvsi, Praha

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

REZERVACE - Jednopodlažní rodinný dům se třemi pokoji, garáží, menší zahradou a velkou terasou, najdete v Březiněvsi, městské části Prahy, kde vládne bohatý kulturní život se zaměřením na naše nejmenší. Příjemný a útulný dům leží v těsném okraji Prahy. Metro Ládví je 10 minut cesty a obchodní centrum Letňany najdete ve stejné vzdálenosti.

Dům vám nabídne velký obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, který je propojen francouzskými okny s terasou a zahradou. Dále zde najdete dva samostatné pokoje, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu a technickou místnost. Kuchyňská část je vybavena linkou s vestavnými spotřebiči: plynová varná deska, horkovzdušná trouba a myčka nádobí.

Vestavěná skříň ve vstupní chodbě, plus čtyřdílná vestavěná skříň v chodbě a technická místnost, uspokojí úložnými prostory každou rodinu.

Dům je bezprostředně propojen s okrasnou zahradou. Francouzská okna obývacího pokoje umožňují přímý vstup na terasu a zahradu. Velká okna do všech pokojů zajistí skvělé osvětlení a pergola u domu v létě zastíní přímé slunce.

Součástí domu je garáž pro jedno vozidlo s elektrickými vraty. Další možnost parkování je na pozemku u domu. Celková zastavěná plocha domem je 107 m2. Stavba je provedena jako dvojdům. Orientace domu je západní.

Kondenzační plynový kotel dům vytápí a také zajišťuje ohřev teplé vody prostřednictvím zásobníku. Dům je energeticky velmi úsporný.

Vzhledem k tomu, že dům leží na okraji obce, tak jste za pár minut na dálnici. Nedaleko domu je obchod Billa, dále školka a chystá se výstavba školy. Pro místní je např. bezplatné koupaliště a mnoho dalších aktivit. Obec Březiněves je prostě plná možností.

Pokud budete potřebovat hypoteční úvěr, náš úvěrový specialista vám bude k dispozici. Prodávající si vyhrazuje právo výběru kupujícího a určení způsobu prodeje. Teď už stačí jen zavolat a domluvit s prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky