Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 72 m2, Kroměříž

Prodej rodinného domu 72 m2, Kroměříž

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rádi Vám zprostředkujeme prodej přízemního rodinného domu v Kotojedech u Kroměříže. Kotojedy jsou místní části okresního města Kroměříž. Nachází se na jihu Kroměříže na pravém břehu Kotojedky.
Nemovitost se nachází ve slepé uličce, v kouzelném a ničím nerušeném prostředí.
RD má sedlovou střechu, zahrádku za domem se zadním vstupem na pozemek a nyní je dispozičně řešen jako 2+1 a je určen k rozsáhle rekonstrukci nebo demolici. Po dokončení rekonstrukce, spíše výstavbě nového domu, zde noví majitelé najdou klidné bydlení ve velmi hezkém a ničím nerušeném prostředí.

Dům je připojen k elektřině, plynu, vodovodu a kanalizaci.
Zastavěná plocha domu je 87m2, zahrada za domem 89m2, předzahrádka 37m2 a podíl na ostatní ploše (náměstíčko).
Výhodou domu je poloha, zahrádka za domem, která má zadní vstup, rychlá dostupnost centra města Kroměříže a také okolní přírody.

Veškerá další občanská vybavenost je v dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují vlaky a autobusy. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína.

Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.

PENB bude zpracován v průběhu prodeje.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky