Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 67 m2, Hulín

Prodej rodinného domu 67 m2, Hulín

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme Vám ke koupi řadový rodinný dům v malebných Chrášťanech u Hulína, okres Kroměříž.
Dům nabízí dispozici 2+1 a možnost dalšího rozšíření, pří zastavěné ploše 150m2.
RD je vhodný k rodinnému bydlení nebo jako chalupa k celoroční rekreaci. Díky svému umístění je ideálním místem tichého a idylického bydlení.
Dům nabízí dva obytné pokoje, kuchyň, komoru, chodbu a prostornou koupelnu.
Přízemí: chodba, obývací pokoj, kuchyň, koupelná se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Z koupelny vede dřevěné schodiště do obytného podkroví, kde se nachází ložnice a komora.
V domě je zavedena elektřina (230/380V, měď), voda je obecní, na zahradě se nachází studna s užitkovou vodou a čerpadlem. Odpad je řešen jímkou s trativodem.
Na dům navazuje dílna a skladovací místnost. Obě dvě místností mají okna a nabízí možnost dalšího rozšíření RD. K domu naleží garážové stání, sklípek a uzavřený dvorek s menší zahrádkou.

Chrášťany je malá vesnice, část města Hulín v okrese Kroměříž. Nachází se asi 3 km na jihovýchod od Hulína a 10 km od Kroměříže, s výbornou dostupnosti na dálnici D1.

Ve středu vesnice je vybudováno kryté posezení s prostorem na grilování a dětským hřištěm.
Každý rok se zde koná slavnostní stavění a kácení májky, mše svatá u zvonice, degustace slivovice, a o vánočních svátcích košt bramborových salátů.

Zveme Vás na prohlídku a v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám nemovitost osobně předvedeme.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky