Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej ubytovacího zařízení 531 m2, Chleby

Prodej ubytovacího zařízení 531 m2, Chleby

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Pro ty z vás, kteří mají rádi svůj klid a přitom dosah města, je ojedinělý dům na kraji obce Chleby jako stvořený.
Přízemní dům vznikl rekonstrukcí budovy halového typu. O kvalitě použitého materiálu svědčí výborná energetická třída typu B. Spolu s tepelným čerpadlem jsou náklady na dům velmi nízké.
Větší polovina rozlehlého domu je v současné době využívána jako garáž a montážní dílna. Tento prostor lze využít nejen jako další obytná plocha, ale i jako prostor pro podnikání či výrobu.
Bytová jednotka sestávající ze dvou oddělených ložnic a prostorného obývacího pokoje je z jihozápadu dokonale prosvětlena velkoformátovými okny s možností výstupu na terasu a zahradu.
Parcela na západní straně sousedí s rybníkem, který dotváří nádhernou přírodní kulisu. Vzrostlé stromy přímo na parcele umocňují pocit bydlení v nádherné zeleni.
Budoucí výstavba dálnice D3 a blízkého plánovaného exitu dělá tuto lokalitu velmi lukrativní. Nepropásněte tuto skvělou investici!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky