Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 504 m2 Dvořákova, Zlonice

Prodej rodinného domu 504 m2 Dvořákova, Zlonice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Přišla ta chvíle, kdy jste si řekli, že si pořídíte vlastní bydlení? Hledáte kombinaci rychlého spojení na Prahu a místa s hlubokou kulturní tradicí, krásné přírody a uchvacujícího pohledu na horu Říp? Pokud ano, tak vítejte ve středočeských Zlonicích. První zmínky o Zlonicích se objevují kolem roku 1318. V té době zde již stál hrad i gotický kostel, na jehož místě byl roku 1735 dokončen nový barokní chrám Nanebevzetí Panny Marie. Avšak největší sláva Zlonic je spojena s pobytem skladatele Antonína Dvořáka.

Dovolujeme si Vám nabídnout dvougenerační nemovitost k rekonstrukci. Horní patro je dispozičně řešeno čtyřmi místnostmi a kuchyní. Dolní patro nyní slouží jako technické zázemí nemovitosti a lze jej také předělat na samostatnou bytovou jednotku. Rozměr zahrady je 277 m2 na níž stojí stavba využívaná dříve jako chlívy o velikosti 44 m2. Zastavěná plocha domu je 252 m2. K parkování můžete využít zastřešeného stání pro dvě vozidla. Vytápění domu zabezpečuje spolehlivý kotel na tuhá paliva zn. Dakon. Dům disponuje vlastní studnou i připojením na centrální rozvod vody. Zaujala Vás nabídka? Ozvěte se nám.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky