Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 500 m2 Palackého, Jihlava

Prodej rodinného domu 500 m2 Palackého, Jihlava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Skvělá investiční příležitost za dobrou cenu. Pro ty, kteří chtějí podnikat přímo v centru Jihlavy, máme nemovitost s velkým potenciálem. Bezmála sto let je ve vlastnictví jedné rodiny dům v ulici Palackého, kde bydlí a pracuje. V přízemí je tedy zavedený obchod s potřebami pro zahrádkáře a technická drogerie. Sortiment doplňuje sezónně i sportovní zboží pro lyžaře. V prvním a druhém patře jsou celkem čtyři samostatné byty. Ve dvou bytech v prvním patře je potřeba provést rekonstrukci. Další dva byty ve druhém patře jsou již po rekonstrukci. Dům má velkou půdu, kde se nabízí možnost vybudování dalších obytných prostor. Z půdy je vchod na naprosto ojedinělou záležitost v centru města a sice na terasu s živým trávníkem a rostlinami.
Jako každý dům v historickém centru Jihlavy, tak i tento má sklepení. V našem případě je zde vybudována menší vinárna.
Předmětem prodeje je i velký pozemek za domem s bezproblémovým přístupem, který slouží jak pro parkování, tak i pro zásobování.
Nemovitost umožňuje řadu variant podnikání od zachování stávajícího sortimentu, provozování nájemního domu, vlastní bydlení, anebo úplně něco jiného podle záměru a představ budoucího majitele.
Energetický štítek se zpracovává.
Nelze zde na tak omezeném prostoru samozřejmě popsat všechny detaily. Ty si povíme na prohlídce, která určitě za to stojí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky