Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 489 m2 Zenklova, Praha

Prodej rodinného domu 489 m2 Zenklova, Praha

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodej rodinného domu s restaurací!

Atypický dům se zahradou, stabilním příjmem 40.000/m z pronajaté restaurace (nyní provozováno jako výrobna), nebo případně s realizací bytového domu (12 bytů, zpracovaná studie).

Atypický dům včetně okrasné zahrady, venkovní pergolou s krbem, velkou garáží pro 6 vozidel a nebytovým prostorem s možností nástavby o další patra s vypracovanou studií (12 bytů) a restaurací 177 m² s kapacitou 70 míst. Luxusní a prakticky řešený byt 6+kk o velikosti 246 m² se nachází ve 2. nadzemním podlaží domu, na které navazuje prosluněná udržovaná zahrada (114 m²) se zastřešenou pergolou s venkovním krbem a 2x terasou. Obývací pokoj a 3 ložnice jsou situovány na jihozápad do zahrady. Pracovna, koupelna a kuchyň mají okna do ulice. Byt je vybaven jednou větší koupelnou s rohovou masážní vanou a jednou menší koupelnou se sprchovým koutem a WC. Další samostatná toaleta je vedle velké koupelny, kde se nachází také komora s pračkou, sušičkou a plynovým kotlem. Hlavní ložnice zahrnuje prostornou šatnu. Kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů je zahrnuta v ceně nemovitosti. V přízemí domu je umístěna restaurace (177 m²), která prošla v roce 2013 nákladnou rekonstrukcí, dále potom rozlehlá garáž pro 6 aut a 2 dílny.

Výnos z pronájmu restaurace pokryje případné splátky hypotečního úvěru. Restaurace je plně vybavena. Veškeré vybavení restaurace je zahrnuto v celkové ceně nemovitosti. Dům z roku 2000 je zateplený, má nová plastová okna, kompletně novou střechu z roku 2020 (640.000,-). Plynové kotle (zvlášť pro obytnou část a restauraci), kamerový systém a EZS. Poloha domu zaručuje veškerou občanskou vybavenost a zároveň skýtá příjemné a tiché prostředí pro odpočinek a relaxaci. Vzhledem k charakteru okolní zástavby je možno provést ještě rozšíření obytné plochy přistavěním dalšího patra budovy, kde mohou vzniknout nenáročným způsobem další bytové jednotky (celkem 12 bytů). Na přístavbu je zpracována dokonalá studie. Stanice metra je cca 300 m.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky