Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 48 m2 Malé sídliště, Beroun Beroun-Město

Prodej rodinného domu 48 m2 Malé sídliště, Beroun Beroun-Město

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Tento malý domek najdete na jednom z nejlepších míst v Berouně, odkud je vlastně všude blízko. I přestože je takřka v centru města, je zde báječný klid. Dům najdete v krátké slepé ulici obklopený stejnými domky.
Domek potřebuje kompletní rekonstrukci. V domě jsou dvě obytné místnosti - obývací pokoj a ložnice, předsíň. V současné době je v další místnosti vana a umyvadlo společně s plynovým sporákem na vaření. V domě je samostatné WC. Na podlahách v obytných místnostech jsou prkna, v předsíni a v koupelně pak betonové podlahy pokryté linoleem. V prostoru mezi koupelnou a předsíní je vchod do malého sklepa.
Dům je v současné době neobydlený. Všechny sítě jsou plně k dispozici přímo v domě, tj, voda, plyn, elektřina, kanalizace, takže obývat by jej bylo možné po menších úpravách okamžitě, ale z hlediska dnešních moderních standardů pouze jako provizorní řešení.
Na pozemku se nachází ještě jedna dřevěná budova, rozdělená na kůlnu a garáž. Její základy jsou zděné, takže i tato budova je zapsaná v LV a pro budoucnost ji lze přestavět k jakémukoliv účelu. Pergola, "výminek", garáž.
Zahrada je na centrum města opravdu dostatečně velká (přes 500 m2) na velmi mírně svažitém pozemku orientovaném na jih.
Veškeré nákupy obstaráte zhruba 700 m daleko a máte na výběr z mnoha možností - Billa, Kaufland, Penny a další. Nájezd na dálnici je o dalších 300 m dál. Pokud máte děti, škola je v dochozí vzdálenosti. V Berouně je vlastně všechno, nač si vzpomenete, obchody, lékaři, školy, kino, banky, výborné restaurace, kavárny. Každoroční Hrnčířské trhy jsou již takřka legendární.
Volejte, pište, ráda Vám dům i okolí ukážu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky