Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 454 m2 Pod Platanem, Mikulov

Prodej rodinného domu 454 m2 Pod Platanem, Mikulov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

360° záběry - https://viewer.divein.studio/story/Y1i-mqp

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v blízkosti centra města s bezprostředním výhledem na Mikulovské dominanty – Zámek Mikulov i Svatý Kopeček.
Dům nabízí dvě samostatné bytové jednotky, 4+1 a 3+1. Každá byt. jednotka má samostatné měřiče energií i vlastní plynový kotel. Dům je napojen na všechny IS.
1 bytová jednotka je v původním stavu a je určená k rekonstrukci. Dispozice: prostorná chodba, 4 pokoje, kuchyně s komorou, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. 2 bytová jednotka je udržovaná, je připravená k okamžitému nastěhování a nabízí 3 pokoje, kuchyni s komorou, koupelnu s vanou, prádelnu a samostatné WC. Půdní prostor je vhodný k vybudovaní další byt. jednotky, výška hřebene je dostačující.
Velkou výhodou je i uzavřený dvůr, kde najdeme dostatek místa k parkování, garáž, kopánu studnu, terasu, kvelbený sklep, dvě udírny, stodolu, chlévy...
Zastavěná plocha 454 m², celková plocha pozemku je 580 m².

Neváhejte nás kontaktovat na prohlídku zajímavé investiční příležitosti, vhodné ke kombinaci bydlení s pronájmem, k vícegeneračnímu bydlení či investici.

PENB bude zpracován v průběhu prodeje.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky