Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 438 m2 Včelín, Čejkovice

Prodej rodinného domu 438 m2 Včelín, Čejkovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Máte rádi výzvy a chuť něco přebudovat k obrazu svému?

Kam byste se po práci či na víkend rádi vraceli ?

Potom tady máme pro Vás jeden domek, určený k celkové rekonstrukci v malebné obci Čejkovice.
Domek je cihlový, částečně podsklepený a napojený na veškeré inženýrské sítě. V domě je zavedená elektřina 230V, 380V, plyn, obecní voda. Velkou výhodou jsou i dvě vlastní kopané studny.
Současná dispozice domu je 2+1. RD se nachází na pozemku o celkové vyměře 438 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří činí 222 m², zahrada 216 m². Další pozemek o vyměře 240 m2, jé předzahrádka před domem, která je obecní, ale budoucí majitel jí muže využívat dle vlastních představ a možností.

Obec Čejkovice se nachází v malebné jihomoravské rovinaté krajině, 15 km severozápadně od Hodonína. K zázemí obce patří venkovní kulturní areál s dětským hřištěm a fotbalové hřiště s víceúčelovým sportovištěm. Přes Čejkovice vede Znojemská vinařská stezka. Vhod taky přijde místní vyhlášená restaurace nabízející velký výběr běžných jídel i specialit.

V případě jakýchkoliv dotazů, popř. sjednání prohlídky kontaktujte makléřku.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky