Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 437 m2, Radiměř

Prodej rodinného domu 437 m2, Radiměř

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rezervováno!

Video: https://youtu.be/2_jZzPsPycs, předprohlídka: https://my.matterport.com/show/?m=6aw8D2LnUKh

Hledáte vhodné místo pro bydlení a zároveň i pro své podnikání? Pak právě tato nabídka prodeje mlýna ze 17. století Vás zaručeně zaujme. Místo nabízí přesně to pravé jak pro relaxaci v okolí přírody, tak rodinné a firemní večírky či společenské akce. Do budoucna může sloužit jako školicí středisko, tábory či penzion s ubytováním v podkroví. Pro chov zvířat je možné odkoupit i další okolní pozemky dle Vašich požadavků.
Nabízíme k prodeji prostorný dům po rekonstrukci se zahradou a stodolou v obci Radiměř, 10 km od Svitav a 70 km od Brna. Dům se sestává z 3 bytových jednotek o dispozicích 2 x 2+kk a 2+1 s vlastní koupelnami a dále se dům pyšní velkou společenskou místností s barem a podiem pro cca 35 osob, na kterou navazuje relaxační místnost s kachlovými kamny, kulečníkem a saunou. Vybavení lze ponechat po domluvě (lednice, mrazák, pračka, sušička, …). Parkovat lze ve stodole, či v okolí domu, cca 14 parkovacích míst.
Obec Radiměř má vybudovanou výbornou infrastrukturu a občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ, lékaři, sportovní a dětské hřiště, restaurace, obchody, …). Mezi turistické zajímavosti obce patří v první řadě nádherné okolí skýtající plno příležitostí k výletům. Pro sportovce je k dispozici areál Tělovýchovné jednoty, kde se nachází fotbalové či nové multifunkční a dětské hřiště. Lze využít cyklotrasy ve směru na Svojanov nebo Poličku. Pro vyznavače zimních sportů je v obci vybudován lyžařský vlek.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky