Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 431 m2, Štěchovice

Prodej rodinného domu 431 m2, Štěchovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte ke koupi krásný dům, v němž byste mohli žít klidným rodinným životem a vychovávat své děti v příjemném a nádherném prostředí?
Pak Vám můžeme nabídnout prostorný, podsklepený rodinný dům o dispozici 7+2 ve Štěchovicích, okres Praha-západ, 30 km jižně od centra Prahy.
Samostatně stojící RD se zastavěnou plochou 214 m2, přístavbou 82 m2 a celkovou rozlohou pozemku 1067 m2. Vnitřně je uspořádán pro vícečlennou rodinu nebo dvougenerační bydlení se dvěma samostatnými vstupy o obytné ploše 349 m2.
Dům je velmi dobře dispozičně řešen s maximálním využitím všech obytných prostor. Disponuje přízemím, dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím. Sklep nám nabídne: chodbu, prádelnu, kotelnu a 3 sklepní místnosti. Dispozice obytné části v přízemí: vstup, zádveří, chodba, obývací pokoj s krbem, ložnice, kuchyň, koupelna, WC, terasa. INP nabízí: chodbu, obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj, kuchyň, šatnu, koupelnu + WC. V podkroví najdeme chodbu a dva samostatné pokoje.
Dům nabízíme k prodeji včetně zánovního vybavení.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo zn. Convert AW19. Jako bivalentní zdroj je použít elektrokotel MINI 9 kW s oběhovým čerpadlem(na přitopení a sanitací bojleru). Dům má přípojku elektřiny, je napojen na veřejný vodovod a obecní kanalizaci.
V obci je MŠ, ZŠ, lékař, pošta, knihovna, obchody, restaurace, služby.
Autobusová zastávka cca 5 minut, Dobříš 25 min., Benešov 35 min., Praha Smíchovské nádraží cca 35 minut.

Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.
K dispozici virtuální prohlídka nemovitosti.

Skupina Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky