Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 411 m2 Okružní, Vracov

Prodej rodinného domu 411 m2 Okružní, Vracov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Exkluzivní nabídka

Hledáte ke koupi krásný dům, v němž byste mohli žít klidným rodinným životem v příjemném a ničím nerušeném prostředí?
Pak Vám můžeme nabídnout velmi prostorný, samostatně stojící rodinný dům ve Vracově, 8 km jihovýchodně od Kyjova.
RD se zastavěnou plochou 187m2 je postavený na rovinatém pozemku o výměře 1704m2 a disponuje vším co moderní rodina potřebuje ke komfortnímu bydlení. Nabízí jedinečnou atmosféru, dostatek prostoru a soukromí. Je velmi dobře dispozičně řešen s maximálním využitím všech obytných prostor. Disponuje dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím. Po zdařilé kompletní rekonstrukci interiéru a exteriéru nabízí moderní a příjemné bydlení s užitnou plochou 411m2 a dispozici 7+2. Letní kuchyň, zahradní domek, dvougaráž s přípravou na nabíjecí stanici pro elektroauto, předokenní rolety na dálkové ovládaní, zimní zahrada a mnoho dalších benefitu Vám může nabídnout tento dům.

Dispozici a uspořádání místností si můžete prohlédnout ve 3D prohlídce.
Dispoziční řešení domu, 1.NP: vstup-zádveří, předsíň, ložnice, obývací pokoj, jídelna, pracovna, zimní zahrada, kuchyň, komora, koupelna, samostatná toaleta.
2.NP nabízí 4 velké samostatné pokoje, kuchyňský kout s jídelnou, koupelnu, samostatnou toaletu a dva balkony.
V suterénu je pak úklidová místnost, kotelna-prádelna, dílna, tělocvična, místnost se sprchovým koutem a přípravou na saunu, 3x sklad ovoce a zeleniny, terasa.

RD bude mít velmi nízké náklady na provoz.
Fotovoltaické panely (24 článků) mají kapacitu pokrýt veškerou spotřebu elektřiny v domě. Solární panele se postarají o ohřev teplé vody. Tepelnou pohodu zajistí elektrokotel, v některých místnostech podlahové vytápění, případně krb. V současné době se majitel rozhodl pro instalaci kvalitního a tichého tepelného čerpadla zn.Viessmann, je to skvěla volba pro výrobu tepla. Tepelné čerpadlo bude nainstalováno a zprovozněno.
Dům je napojen na obecní vodovod, veřejnou kanalizaci, elektřinu, plyn přiveden do domu.
K zalévání zahrady Vám bude k dispozici kopaná studna s čerpadlem.
Co dotváří toto bydlení k dokonalosti je jeho zahrada. Vše má svoje místo, okrasné květiny a keře dodávají příjemnou atmosféru.

Lokalita a umístění tohoto krásného domu nabídne svým majitelům soukromí, pohodlí, klid a zároveň veškerou dostupnost ke všem prvkům občanské vybavenosti.

Zveme Vás na prohlídku a v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám dům osobně předvedeme. Kompletní informace Vám sdělíme osobně při prohlídce.

Ukazatel energetické náročnosti G (PENB není k dispozici, až bude dodán, bude údaj doplněn).

Skupina Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky