Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 407 m2, Kněževes Veselka

Prodej rodinného domu 407 m2, Kněževes Veselka

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte rodinný dům či chalupu v blízkosti přírody s rozlehlou zahradou a soukromým rybníčkem přímo u domu? Pak Vás tento dům určitě zaujme! Místo nabízí přesně to pravé jak pro relaxaci v okolí přírody, chov zvířat, tak splnění si různých podnikatelských záměrů.
Nabízíme k prodeji samostatný, energeticky nezávislý dům 5+kk s obytným podkrovím a zahradou o rozloze 13 084 m² ve Veselce, obec Kněževes, okr. Blansko.
Na zahradě se nachází vlastní větrná elektrárna a vrtaná studna o hloubce 30 m. Vytápění domu zajišťují jak krbová kamna s výměníkem a rozvodem do radiátorů, tak elektrický kotel.
Dominantou obývacího pokoje je otevřené krbové ohniště, které dokonale poslouží k večernímu posezení u sklenky vína. V přízemí se dále nachází koupelna s rohovou vířivou vanou, samostatná toaleta a vstup do sklepa.
Z podkroví, kde jsou 3 ložnice, se lze po stahovacích dřevěných schodech dostat na půdu a využít tak další úložný prostor. Ke grilování a relaxaci nám poslouží venkovní zahrada s terasou a posezením či otevřené ohniště u rybníčku.
Mezi turistické zajímavosti obce patří v první řadě nádherné okolí nabízející plno příležitostí k výletům do přírody, rybaření, houbaření a na své si přijdou i vyznavači zimních sportů – nedaleko se nachází SKI areál Olešnice (3 km), kde je i veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, sokolovna, hřiště, koupaliště, kinosál, knihovna, pošta, restaurace, obchody, lékařské středisko).
Průkaz energetické náročnosti budov bude zhotoven v průběhu prodeje. Daň z nabytí hradí kupující.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky