Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 403 m2, Hájek

Prodej rodinného domu 403 m2, Hájek

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pokud hledáte velký dům se zahradou na opravdu klidném místě vzdálený pouhých 10 minut jízdy od Karlových Varů, pak zavolejte a domluvte si prohlídku. Majitelé si pro potřeby bydlení upravili část přízemí na velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, který ozdobili francouzským oknem s výhledem do zahrady. V přízemí je dále toaleta, technická místnost, velký prostor užívaný jako dílna a chodba s dřevěným schodištěm do patra se 4 dalšími pokoji, koupelnou se sprchovým koutem, vanou, připojením na pračku a druhou toaletou. Části pokojů jsou příčkami upraveny na praktické šatny. Podkroví majitelé k bydlení nevyužívají - nabízí se ale možnost vybudovat další 3 místnosti. Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci, vytápěn je ústředním topením a novým tepelným čerpadlem, kterým se ohřívá i voda. Alternativou vytápění jsou krbová kamna v obývacím pokoji.
Zahrada je členěná na okrasnou část s několika posezeními, jezírkem s rybami, skleníkem, podzemním sklípkem, studnou a nádrží na dešťovou vodu. Zadní část oplocené zahrady je osázena stromy.
Stodola je průjezdná, upravená k parkování, část se používá ke skladování dřeva. Nemovitost je výborně přístupná z obecní komunikace.
Nabídka je vhodná pro klienty, kteří sní o bydlení ve velkém domě se zahradou na klidném místě v přírodě - o propojení rodinného domu s chalupou, ale s dostupností veškerých služeb do 10minut. Zavolejte a přijeďte - na prohlídce se dozvíte další informace.
Cena je včetně zajištění financování, smluvního a realitního servisu.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky