Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 400 m2 náměstí Plk. Josefa Koukala, Luže

Prodej rodinného domu 400 m2 náměstí Plk. Josefa Koukala, Luže

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Tento krásný doupodlažní měšťanský dům je na prodej v horním rohu náměstí v Luži, malebném městečku na Chrudimsku v turisticky atraktivním prostředí pod hradem Košumberk. Kamennou stavbu současný majitel od roku 2015 citlivě proměňuje. V přízemí domu vybudoval dva samostatné apartmány penzionu s kuchyňským koutem a příslušenstvím, s nábytkem vyrobeným na míru zručným truhlářem. Nyní jsou prostory využívány jako dva nájemní byty s řádnou smlouvou.
Vybudovány jsou zde nové sítě – elektrorozvodů, vodovodu a přípojky plynu. UV vytápění je plynovým kondenzačním kotlem (má potřebnou kapacitu i pro II. podlaží) a litinovými radiátory. Ohřev vody je elektrickým bojlerem v každém apartmánu zvlášť. Dům je stabilizovaný a suchý, okna do náměstí jsou situována na západ.
Prostory v prvním podlaží jsou vyklizené, v původním stavu a je nutné je komplexně rekonstruovat. Je sem vyvedena příprava na samostatné rozvody (voda, elektřina, plyn). Nový majitel zde může uskutečnit vlastní vize a plány, jak pojmout tento rozsáhlý prostor a případně využít i obrovského místa v podkroví. Variantami jsou vlastní či nájemní byt (byty), nebo tři až čtyři apartmány.
Dům disponuje obrovskými půdními prostorami. Jako žádoucí se ukazuje výměna střešní krytiny a kontralatí. Nosné trámy jsou původní a nadále použitelné.
Ze zadní části domu vstoupíme do dvorku a do menší zahrady s kamennou zídkou. Další opukové zídky jsou zbytky původních staveb zázemí (sklepa, stodoly, kůlny) a nabízejí prostor pro nová venkovní zákoutí.
Dům je zezadu neomítnutý.
V případě zájmu mě kontaktujte. Samozřejmostí jsou finanční a právní služby.
Těším se na vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky