Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 400 m2, Horní Loučky

Prodej rodinného domu 400 m2, Horní Loučky

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji nadstandartní, prostorný, světlý a vzdušný rodinný dům postavený uprostřed pozemku o celkové rozloze téměř 8 000m2, umístěný v klidném prostředí údolí říčky Bobrůvky, v katastru obce Horní Loučky. Obec je vzdálena cca 25 minut jízdy autem z Brna, cca 10 minut z Tišnova, ve kterém najdete i veškerou občanskou vybavenost.

Dům je zděný, postavený na kamenných základech. Jak při výstavbě, tak při pozdější rekonstrukci byly použity kvalitní materiály. Dům je dvoupodlažní, dispozičně řešen jako 6+1, s koupelnou a samostatnou toaletou v každém podlaží. V přízemí domu je velkoryse řešená obývací část spojená s jídelnou, s okny orientovanými na západ; součástí prostoru je krb a kachlová kamna s pecí na pizzu. Z obývacího prostoru je přístupná kuchyně. Ke kuchyni náleží spíž. V patře, které je přístupné z obývací části po otevřeném schodišti, je 5 ložnic s menšími šatnami. Součástí domu je i zimní zahrada s bazénem s protiproudem, sauna, prostorná technická místnost přístupná nejen zvenku, ale i z kuchyně. Zařízení domu je vyrobeno na míru, z masivu.

Dům obklopuje okrasná zahrada s vzrostlými jehličnany, keři růží a mnoha zákoutími lákajícími k posezení; část zahrady je využita jako užitková. Na zahradě je okrasné jezírko, zastřešený bazén s prostorem na slunění, tenisový kurt, dvě garáže, altán. Majitel může využít i vinný sklep, sklep na uchování zeleniny, oba zbudované přímo ve skále. Součástí pozemku je i les. Vzhledem ke své rozloze pozemek poskytuje dostatek soukromí.
Přívod vody je řešen vlastní vrtanou studnou, odpady bakteriální ČOV. V domě je podlahové vytápění - tepelné čerpadlo, centrální vysavač.
Do vypracování PENB uvádíme třídu G.

Neváhejte a domluvte si prohlídku této výjimečné nemovitosti ještě dnes.
V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.
Financování nemovitosti pro Vás zařídíme ve spolupráci s naší mateřskou společností Fincentrum & Swiss Life Select a.s.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky