Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 40 m2 Nádražní, Bludov

Prodej rodinného domu 40 m2 Nádražní, Bludov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte klidné místo k rekreaci, případně k bydlení? Tak právě pro Vás máme malý rodinný dům o dispozici 1+1 se zastavěnou plochou 43 m², který se nachází v obci Bludov. Dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci. Zdivo je tvořeno z nepálených cihel, základ domu je ze skládaného kamene. Dům má vlastní studnu a je možné jej napojit na obecní vodovod. Přípojka vodovodu a také plynu je na hranici pozemku. Odpady je možné napojit na obecní kanalizaci (přípojka na pozemku). Na pozemku jsou postaveny dvě nové pergoly a přístřešek pro uskladnění materiálu, který je napojený na dům. Nově je také vybudován vjezd do domu. Než k běžnému bydlení, se spíše dům pro svou velikost nabízí k rekreačním účelům a k rekreaci také slouží nově vybudovaná cyklostezka, nedaleko domu.
Bludov je situován asi 4 km jihozápadně od města Šumperk a najdeme zde veškerou občanskou vybavenost.
Zajistíme Vám bezplatné finanční poradenství k možnostem financování koupě vhodným úvěrem. Neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky