Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 390 m2 Nerudova, Jihlava

Prodej rodinného domu 390 m2 Nerudova, Jihlava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Krajské město Jihlava skýtá veliké množství měšťanských domů. Jedním z nich je i vila v Nerudově ulici, která se svými 4 byty je velice lukrativní nemovitostí a nabízí se zde komerční využití, vybudování bytového domu, či luxusního bydlení. Poloha u městského nádraží a pár minut chůze do centra je přímo úžasná.

Jak již bylo řečeno, jsou zde 4 byty, z nichž přízemní má samostatný vchod a po úpravách by mohl být o velikosti 3+1 a je bezbariérový. V tuto chvíli je ke kompletní rekonstrukci. Hlavním vchodem se dostáváme do vyvýšeného přízemí s dalším bytem 2+1, nebo 3+kk, toaletou a koupelnou se sprchovým koutem.
Domu vévodí schodiště a po něm vystoupáme do 1. poschodí, kde je z kraje vchod do pokoje a do chodby, z níž vejdeme do kuchyně se spíží, na toaletu a do koupelny s vanou. Z kuchyně je východ na balkon.
Ve druhém poschodí se nachází byt o velikosti 4+kk, či 3+1.
V domě není vyřešené topení. Voda je z městského řádu a zároveň je na pozemku vrtaná studna 24 metrů hluboká s velice kvalitní vodou. Vjezd na dvorek je garáží o velikosti 69 m². Na pozemku je také další prostorná budova 131 m², kterou si majitel ponechá a je možné, že kupující získá k této dílně předkupní právo.
Větší plocha střechy je pokrytá kanadským šindelem, na části střechy je eternit. Všechny obvodové zdi jsou izolovány. Část původních dřevěných oken je vyměněná za umělohmotná

Tento zajímavý dům je nutné vidět a na místě posoudit, zda bude pro vás tou vhodnou nemovitostí, kterou hledáte. Výše ceny je k jednání.

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu, se můžete spolehnout, že se vám budeme snažit doporučit nejlepší financování a budeme nápomocni při vyřizování dalších náležitostí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky