Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 360 m2 Vlasákova, Vlašim

Prodej rodinného domu 360 m2 Vlasákova, Vlašim

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pokud Vám chybí dostatek prostoru, ať už pro početnou rodinu nebo zároveň i místo pro podnikání, pak je tento velkorysý rodinný dvougenerační dům v klidné části Vlašimi právě pro Vás.

Dům má tři patra, přičemž v prvním se nachází vstupní chodba, garáž, sklad a oddělená bytová jednotka o dipozici 4kk (75m2) po čerstvé rekonstrukci s vlastním vstupem. Ta se dá využívat nejen jako výminek, ale klidně i jako vedlejší příjem do domácnosti z jejího pronájmu (cca 10.000,-/měsíc).

Ve druhém patře se nachází hlavní obytný prostor, jehož dominantou je obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je osazen velkou kuchyňskou linkou s plnohodnotnou výbavou spotřebičů. Z této části bytu se vstupuje na rozlehlou jižní terasu s výhledy do okolních zahrad. V tomto patře je dále hlavní koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Z chodby se pak vstupuje do ložnice a skrz vedlejší chodbu do pokoje a šatny. Pokoj má svoji vlastní lodžii.

Třetí patro pak nabízí k finálnímu dodělání další prostor o dispozici 3 pokojů a koupelny. V domě si skutečně každý najde své útočiště.

Na zahradě je zděný letní domek s krytou pergolou, což je dokonalé zázemí pro zahradní aktivity. Na pozemku je také studna, což je v dnešní době sucha přidaná hodnota.

Vlašim poskytuje plnohodnotnou občanskou vybavenost včetně několika MŠ, ZŠ, nákupního centra, zimního stadionu i koupaliště. Dominantou Vlašimi je místní zámek s přilehlým parkem, který nabízí veřejnosti oázu zeleně i kulturní vyžití.

Přijďte se přesvědčit o vysokém komfortu bydlení v rozlehlém domě na vlastní oči! Financování Vám případně zajistíme!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky