Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 360 m2, Chuderov

Prodej rodinného domu 360 m2, Chuderov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Dovolte, abych Vám představila jednu výjimečnou nemovitost. První, čeho si při návštěvě tohoto domu všimnete, je jeho prostornost a vzdušnost. Hned další věcí je pak klid a pohoda, která vyzařuje nejen ze samotného domu, ale též z celého jeho okolí. Dům je zasazen do malebné krajiny Českého středohoří a z jeho zahrady je krásný výhled na okolní kopce, kterým dominuje vrch Blansko se stejnojmennou zříceninou hradu.

Nespornou výhodou této nemovitosti je její umístění. Nachází se pouhých 10 minut jízdy autem od centra Ústí nad Labem, ale při relaxu na zahradě máte pocit, jako by nejbližší město a každodenní starosti byly tisíce kilometrů daleko. Dalším velkým benefitem je velké množství úložných prostor - velkorysá dvojgaráž s komorou, spíž v kuchyni a tři prostorné šatny u ložnic uspokojí potřeby i velmi náročné rodiny.

Přízemí dominuje velký obývací pokoj s krbem. Obývací pokoj je dvoukřídlými posuvnými dveřmi spojen s kuchyní, ve které je též jídelna. Jen tyto dvě místnosti mají podlahovou plochu větší než 90 m2. Dále se v přízemí nachází pokoj pro hosty, koupelna, technická místnost a již zmíněná praktická dvojgaráž s přilehlou komorou. Z obývacího pokoje se po schodech dostaneme do patra, kde nalezneme koupelnu a čtyři ložnice, z nichž hned tři disponují vlastní šatnou.

Dům je napojený na obecní vodovod, odpad je sveden do septiku. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler a o vytápění se stará tepelné čerpadlo, díky čemuž jsou roční náklady na elektřinu jen cca 60.000 Kč. K vytápění, ale též k navození té správné atmosféry, je možné využít i krbová kamna v obývacím pokoji.

Pocity a nálada z tohoto místa se jen těžko popisují, a proto přijměte mé pozvání na prohlídku domu a zažijte si ho na vlastní kůži. Budu se na Vás těšit!

Markéta Nývlt Švarcová.


V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.
PENB se v současné době zpracovává, proto je prozatím nemovitost označena písmenem G.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky