Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 340 m2, Jihlava

Prodej rodinného domu 340 m2, Jihlava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pokud si chcete splnit své přání o bydlení na venkově navíc v příměstské části krajského města Jihlavy a současně využít příležitost k vhodnému investovaní, našli jste to pravé.
Představujeme k prodeji rodinný dům situovaný na západním kraji obce Kosov, k. ú. Kosov u Jihlavy. Dispozičně je nemovitost členěna na obytnou a hospodářskou část /zastavěná plocha 360 m²/ s uzavřeným dvorem /290 m²/. Dům zachovává tradiční ráz místní architektury. Technický stav objektu je dobrý s možností budoucí rekonstrukce nebo s případným rozčleněním na více bytových jednotek . Objekt je napojen na veřejný vodovod a studnu, septik /kanalizace v obci je schválena s realizací v blízké době/ a elektrickou síť. Parkování v garáži, před vjezdem nebo v uzavřeném dvoře.
Nemovitost, která je volná okamžitě, doporučujeme jak z hlediska perspektivního využití samotného domu, tak vzhledem k cenné lokalitě.
Všem zájemcům poskytneme a zajistíme plnohodnotný realitní servis s bezplatným finančním poradenstvím včetně výběru bankovního ústavu. Pokud Vás tato nemovitost zaujala a chcete se o ní dozvědět více informací, případně si ji prohlédnout, můžete nás kdykoliv kontaktovat, rádi Vám poskytneme naše veškeré služby.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky