Prodej rodinného domu 332 m2, Těmice

Užitná plocha: 332 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 19122
Název: Prodej rodinného domu 332 m2, Těmice
Celková cena: 5 500 000 Kč
Adresa: Těmice
Datum aktualizace: 31.01.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Venkovská
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Okraj obce

Rodinný dům, vhodný jako penzion

Malá nádherná vesnička Dráchov je částí obce Těmice v okrese Pelhřimov. Dráchov je vzdálený pouhé 4 km od hojně turisticky navštěvované Kamenice nad Lipou. Kamenicko je vyhlášené svou krásnou, stále ještě zalesněnou krajinou, čistým prostředím a je více a více vyhledávané turisty.

V zajímavém domě v Dráchově, který je k nastěhování, můžete žít, podnikat, nebo jen občas pobývat a dům dotvořit k podobě své. Tato rozlehlá nemovitost, postavená na konci 90. let, nabízí spoustu prostoru a možností. Je vhodná pro vícečlennou rodinu, ale také po úpravách jako penzion, či může splňovat oboje - bydlení s pronájmem a díky prostornému podsklepení je vhodná i k jiným aktivitám.

Vcházíme do vyvýšeného přízemí se 3 neprůchozími ložnicemi, kuchyní se spíží, obývacím pokojem, toaletou a koupelnou s vanou a boilerem. V prvním poschodí jsou další 2 prostorné pokoje, v jednom z nich je boiler a umývadlo s baterií a odpadem, v sousedství je sprchový kout s toaletou, vítá nás prostorná lodžie s příjemným výhledem do krajiny, kde budete v soukromí moci odpočívat a relaxovat a také půda přichystaná k dobudování další místnosti. Celý dům je podsklepený. Ze zahrady vjíždíme do prostorné garáže, dále zde jsou kotelna se zemním čerpadlem. Sklep na brambory, na ovoce, uhelna, sklad na dříví, další sklad a prádelna a sušárna.
Vytápění je zde dobře vyřešeno zemním čerpadlem, byl odstraněn starý kotel na pevná paliva, ale doba si jej žádá. Voda je z obecního řádu a kanalizace je obecní.

Přijeďte se podívat osobně a na místě zhodnotit, zda je tato nemovitost ta pravá, kterou hledáte.

Fincentrum a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Rádi se s vámi potkáme.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Venkovská
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Okraj obce
Počet podlaží objektu 3
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 30 m²
Lodžie Ano
Plocha lodžie 8 m²
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 20 m²
Garáž Ano
Plocha garáží 31 m²
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Jiné
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice, Autobus
Počet objektů 1
Plocha zastavěná 137 m²
Plocha užitná 332 m²
Plocha pozemku 855 m²
Rok výstavby 1990
Třída energetické náročnosti budovy F - velmi nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky