Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 330 m2, Dolní Moravice

Prodej rodinného domu 330 m2, Dolní Moravice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Láká Vás klid a odpočinek v podhůří Jeseníků? Je Vaší prioritou prostor a soukromí? Pokud ano, jste tu správně.

Představuji Vám rodinný dům ležící v malé obci Dolní Moravice. Tuto nemovitost je možno využít na rodinné bydlení pro početnou rodinu, jako chalupu určenou k odpočinku, případně malý penzion.
Zcela jistě uvítáte prostornou zahradu zahradu, která může do budoucna sloužit jako plocha pro kvetoucí záhony, dětské prolézačky nebo letní bazénové radovánky.
S parkováním vozu si také nemusíte dělat starosti. V zimním období bude Vaše auto jistě raději odpočívat v zastřešené garáži, parkovat můžete ale také ve vjezdu před domem.
V obci se nachází obchod s potravinami, v nedalekých obcích jako je Rýmařov, Bruntál nebo Malá Morávka pak najdete vše potřebné od lékaře přes školku či školu až po pracovní příležitosti.
A co podnikat? Coby kamenem dohodil na všechny strany leží lyžařská střediska, která fungují i v létě formou lanovky a cyklotras. Nejblíže budete mít Karlov pod Pradědem či Kopřivnou. V nedaleké Karlově Studánce se budete cítit jako v pohádce jak v létě, tak i v zimě. Máte-li chuť na odpočinek v podobě kina nebo wellness, zubaté žáby v Bruntále Vás rády provedou.

Pokud Vás tato příležitost klidného horského bydlení také zaujala, nemovitostí Vás ráda provedu.

Bude se na Vás těšit makléřka Tereza Therová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky