Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 319 m2 Komenského, Nová Paka

Prodej rodinného domu 319 m2 Komenského, Nová Paka

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte nový smysl života? A co takhle pomáhat lidem krášlit jejich zahrady a zahrádky nebo starat se o jejich zvířecí přátele. Pokud byt Vás to zajímalo, tak se přijďte podívat na nemovitost v samém centru Nové Paky.
Jedná se třípatrový dům, kde v přízemí již od roku 1993 funguje obchod se zahradnickými a chovatelskými potřebami. Samotný obchod, know-how a jeho vybavení včetně zboží je součástí prodeje. Obchod nemá v místě takřka konkurenci a je tak ideální možností ho převzít a úspěšně v něm pokračovat. No řekněte, co víc si přát?

Dům je situován v těsné blízkosti Masarykovo náměstí, čímž je obchodu zajištěna velká sledovanost díky lidem mířícím do centra města a okolí. Přímo naproti domu je Základní škola Nová Paka.
Nejenom že budete moct začít pracovat v obchodě, ale navíc můžete nad ním i bydlet. Tomu říkám přidaná hodnota. V prvním patře tu na Vás čeká byt o dispozici 3+1 o rozloze 85 m² a pojme tak i početnější rodinu. Pokud by to bylo málo, tak ve druhém patře je vstupní místnost s umyvadlem, jeden pokoj a dvě komory.
V podzemí je navíc členitý a prostorný sklep. Mezi fotkami naleznete půdorysy všech nadzemních pater pro dispoziční představu.

Jsme samozřejmě připraveni i na variantu, že budete chtít v domě pouze bydlet a obchod třeba pronajímat. V každém případě vlastnit zajetý obchod, který pravidelně vydělává peníze, je vždycky výhoda. Změnu můžete udělat kdykoli.

Ještě jednou Vás zvu na prohlídku této výhodně vyhlížející nemovitosti. Zavolejte nebo napište a domluvte si se mnou schůzku. Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky