Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 300 m2 Habrmanova, Starý Plzenec

Prodej rodinného domu 300 m2 Habrmanova, Starý Plzenec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji dvougenerační RD v intravilánu Starého Plzence s přístavbou + další nebytový komerční prostor.
Objekt vystaven a kolaudován coby dvougenerační RD o dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží v roce 1985. V roce 2005 udělána přístavba západní části budovy a v roce 2012 provedena výměna oken a zateplení celého objektu se spotřebou 112 kWh/m2 vytápění plochy.
Původní RD a přístavba jsou stavebně odděleny - každá z budov má svůj vlastní vchod.Venkovní část přístavby dokončena, vnitřní prostory teprve čekají na dokončení.  
RD nabízí na zastavěné ploše 159 m2, užitnou plochu více jak 300 m2.
Celkový pozemek nabízené nemovitosti je 914 m2. Z této plochy je k dispozici více jak cca 700 m2 vzrostlé zahrady. Na pozemku najdeme také krbiště ke grilování a odpočinku. V roce 2018 prošel opravou též bazén s filtrací .
Dům napojen na všechny inženýrské sítě. Topení řešeno centrálně, duálním kondenzačním kotlem Vailant s 120 l zásobníkem, který byl měněný taktéž v roce 2018. Teplá voda ohřevem do zásobníku (120 l) z plynového kotle.
Na pozemku se vyskytuje stavba garáže s šachtou pro vstup pod vozidlo. Garáž využívána od roku cca 1992 coby výčep - prostor výčepní se sociálním zařízením - cca 45 m2.
RD v dobrém technickém stavu, využíval se do poslední chvíle, vše funkční. Objekt dispozičně vystaven a vybaven poplatně době výstavby. Vnitřní prostory budou vhodné k rekonstrukci. Přístavba bez dodělaných projektových dispozic, možno poupravit dle potřeb.
Financování skrze Fincentrum s naším specialistou. K dispozici ihned. V případě více zájemců - elektronická aukce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky