Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 300 m2, Přibice

Prodej rodinného domu 300 m2, Přibice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

prodej pěkného domu 4+kk 90 m2, Přibice,okr.Brno-venkov.Dům v malebném centru obce disponuje velkou zahradou 750 m2 a dvorem(cca 370 m2), s možností garáže v domě.
Dům vhodný jak k rodinnému bydlení, tak i pro spojení s podnikáním, díky své výborné poloze v centru obce. Dispozice 4+kk, ihned obyvatelná, je dále rozšířena o původní část domu o další 4 pokoje a koupelnu, určené k rekonstrukci. Na dvoře je dílna, sklep, možnost zbudování příjemného posezení, bazénu apod. Částečně podsklepený dům má ve svém přízemí vstupní halu(dříve garáž), koupelnu se sprch.koutem a WC, kuchyní s kuchyn.linkou, plyn.sporákem, jídelním prostorem, 3 pokoje v 1.patře s balkonem.Dům je napojen na všechny IS, v domě je plyn.kotel, elektrický ohřev vody. Dům má nyní parkování před domem a je v blízkosti bus zastávky,obč.vybavenosti, MŠ a ZŠ, pošty.Dojezd do Vranovic s lékaři apod.5 min.,Brno do 30 min.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky