Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 300 m2, Dnešice

Prodej rodinného domu 300 m2, Dnešice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte bydlení pro svoji početnější rodinu či potřebujete pohodlně vyřešit vícegenerační bydlení? Nechce dělat kompromisy a dostatek prostoru je jedním z hlavních požadavků, které při hledání nového domu máte? Pak bude tato nabídka přesně to, co hledáte. Dům o užitné ploše více než 300 m² byl kolaudován v roce 2000 a nachází se na pozemku o výměře 961 m² v obci Dnešice nedaleko Plzně.

V přízemí domu se nachází vstupní hala se schodištěm do podkroví, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem i rohovou vanou, samostatná toaleta s umývátkem, kuchyně, obývací pokoj se vstupem na terasu, 2 pokoje a chodba. V pokroví, které bylo zbudováno v roce 2011, jsou další 4 pokoje, hala, chodba, samostatná toaleta, koupelna, která není dokončena (chybí obklady a sanita), a také terasa. V jednom z pokojů je ve zdi příprava na osazení kuchyňské linky a v domě tak můžou být i dva prostorné byty 3+1.

Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci i plynovod. Vytápění zajišťuje plynový turbo kotel a v obývacím pokoji je také krb. Průkaz energetické náročnosti se momentálně zpracovává a třída náročnosti bude doplněna.

Co vás zcela jistě nadchne kromě velkorysého prostoru v domě je zahrada, která jej obklopuje. Byla vytvořena podle návrhu zahradního studia a je zde množství vzrostlých stromů, keřů i květin. Oceníte také šikovný chodníček ze zámkové dlažby vedoucí kolem celého domu a zahradní domek umístěný v zadní části zahrady. Praktické typy a domácí kutily potěší i velká garáž a kryté parkovací stání, u vjezdových i garážových vrat je samozřejmostí elektrické ovládání. V letošním roce bude zbudována nová příjezdová cesta a parkovací stání.

V obci je k dispozici mateřská škola, pošta, obchody s potravinami a zdravotnické zařízení. Autobusové spojení je dostupné jak směrem na Plzeň tak do 6 km vzdálených Přeštic. Dům je k nastěhování připraven okamžitě a s případným financováním prostřednictvím úvěru vám rádi pomohou naši zkušení poradci.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky