Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 290 m2 K Šedivce, Praha

Prodej rodinného domu 290 m2 K Šedivce, Praha

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V těsném sousedství jedné z nejprestižnějších pražských škol (International School of Prague) nejdete tento velmi rozlehlý dům. Stojí na tak úžasném místě, že je určitě škoda, že není dokončený. Tento dům byl v průběhu let postupně dostavován a zvětšován, ale jak jsem řekla, nebyl dokončen.
Ta současná stavba je tak velká, že by bylo možné přestavět celý dům dokonce i na dvojdomek. Pozemek i půdorys takovou přestavbu určitě umožní, pokud budou dodrženy všechny místní i zákonné podmínky pro výstavbu.
Případně je možné využít dům pro podnikání, protože součástí domu je přístavba, která sloužila jako prodejna. Takže ideální prostor pro prodej potravin, úplně ideální by byla třeba malá kavárna nebo cukrárna. Nakonec by to ale klidně mohla být kancelář nebo ordinace. Má totiž samostatný vchod a výlohu. Určitě by se k podnikání dala využít i další část domu a pořád by zbylo opravdu hodně prostoru i pro velkou rodinu.
Ovšem popsat všechny ostatní části domu je dost obtížné, protože přízemí domu bylo běžně obýváno, ale druhé nadzemní patro je rozestavěná a zdaleka nedokončená stavba.
V prvním nadzemním patře (přízemí) je v současné době obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna, WC, kotelna a již zmíněná samostatná prodejna.
V druhém nadzemním patře byly plánovány čtyři obrovské ložnice a jedna koupelna. Ovšem nic není dokončeno, jsou tady pouze náznaky, jak to asi mělo být, takže bude na nových majitelích, jakou podobu celému domu dají.
Myslím, že bude určitě nejlepší se na dům podívat, stačí jen zavolat a domluvit si prohlídku. Velmi ráda vám dům ukážu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky