Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 285 m2 Žatecká, Kadaň

Prodej rodinného domu 285 m2 Žatecká, Kadaň

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

REZERVACE - Objevili jsme pro vás zajímavou příležitost. Pokud hledáte k investici historický dům, můžete se stát majiteli domu, který pravděpodobně vznikl již na konci 15. století. Dům se nachází v těsné blízkosti hlavního historického náměstí města Kadaň. Jedná se tak o velmi atraktivní místo. Zadní část domu a zahrada směřuje na městské hradby, odkud se nabízí krásný výhled na údolí a řeku Ohři. Natolik zajímavou dispozici i umístění v rámci města Kadaň nabízí pouze několik málo domů.

Stavba stojí na křižovatce ulic Žatecká a Sládkova, jedná se tak o rohový řadový dům. Přízemí je využito k obchodním účelům a najdete zde velký obchodní prostor, kde byla prodejna se zázemím (kancelář, sklady, sociální zařízení). Do obchodu vedou dvě velké výlohy a řada oken v obvodové zdi. Do přízemí je také umístěna kotelna s plynovým kotlem a velký sklad, který ústí do zahrady.

Celé 1. patro bylo v roce 2011 kompletně rekonstruováno. Byly zde vybudovány dva byty. Jeden byt o velikosti 3+1 a jeden byt o velikosti 2+1 s terasou (výhled na zahradu a údolí řeky Ohře).
Větší z bytů 3+1 o ploše 106 m2 je z velké části tvořen otevřeným prostorem s přiznanými stropními trámy. Všechny rozvody energií a stavební součásti tohoto bytu byly kompletně vybudovány nebo rekonstruovány. Byt 2+1 o ploše 47 m2 + 16 m2 terasa. Zde proběhla také kompletní rekonstrukce.

Podkroví zůstalo beze změn a nabízí se k využití například pro bytové účely. Jedná se o jeden komfortně velký volný prostor, bez jakýchkoli příček a je tvořen dvěma patry půdy.

Dům tak nabízí kombinované využití. Prostor pro podnikání v přízemí a bydlení ve dvou bytech. Dále je tu možnost vybudování bytových prostor v nevyužitém podkroví.

Velmi nám záleží na transparentním a bezpečném prodejním servisu. Současně vám pomůžeme s návrhem na financování koupě případně financování rekonstrukce. Ušetříte tak hodně času i peněz.

Přijďte se podívat, těším se brzy na viděnou, Radim Macháček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky