Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 285 m2 Veleň

Prodej rodinného domu 285 m2 Veleň

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Současný majitel se při projektování tohoto domu soustředil na 3 věci:
- Kvalita
- Nízké náklady na provoz
- Design
Na 250 m2 obytné plochy a 35 m2 terasy vytvořil jedinečnou stavbu, která nemá na trhu s nemovitostmi obdobu. Exotikou dýchající dům s nádhernou zahradou, velkou dvougaráží, jednopatrový a kompletně bezbariérový a navíc pouhých několik minut od Prahy.

Dům je určen pro toho, kdo hledá komfort, kvalitu, reprezentativnost a nemá čas si jej sám postavit.

V domě jsou použity nadstandardní materiály. Současný majitel preferoval při stavbě minimum plastů a podobných náhražek, a preferoval především kámen, dřevo, beton, sklo.

V koupelně jsou pak tzv. Benátské štuky od proslulého brněnského štukatéra, pana Nejezchleba, u kterého se čeká na volný termín až 1 rok. Na přání majitele jsou štuky v křídové bílé, což nechá vyniknout jiným výrazným prvkům této exotické koupelny.

Celý dům je doslova napěchovaný technologiemi, ať už se jedná o vytápění, osvětlení, zabezpečení, multimédia či relaxační zařízení.

Dům se nachází v obci Veleň, kde se nachází také školka a první stupeň základní školy. Cca 500 metrů od domu je malý les, kde je i velký rybník, kam je možnost chodit na příjemné procházky třeba se psem. Do centra Prahy (Václavské náměstí) je to necelých 17km a díky tunelu Blanka trvá cesta autem na Smíchov cca 25minut. Nejbližší nákupní centrum je Globus Čakovice, kam trvá jízda autem asi 5 minut anebo Letňany, které jsou o kousek dál a kde je také nejbližší Metro.

Pokud chcete zbytek života trávit na dovolené, můžete mít exotiku propojenou s nejmodernější technologií a to nedaleko centra České Republiky.

Pro více informací navštivte stránky BydleniPodPalmami.cz, nebo si rovnou domluvte prohlídku.

Těším se na vás, Martin Lípa

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky