Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 285 m2 Kladská, Náchod

Prodej rodinného domu 285 m2 Kladská, Náchod

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pokud hledáte prostorné bydlení v okolí Náchoda, měl bych pro vás nabídku pěkně rekonstruovaného dvougeneračního domu v Bělovsi, v Kladské ulici, ve kterém se nabízí možnost dalšího rozšíření. V 1.NP je k dispozici byt 2+1 s prostornou koupelnou s celkovou užitnou plochou 85 m². 2.NP nabízí 3+1 s užitnou plochou 85 m². Celý dům je podsklepený a dispozičně je zde možné vytvořit další bytovou jednotku o podobné ploše. Pokud by vám to nestačilo, tak další takový prostor máte ještě v podkroví. Na dvorku o ploše cca 150 m² se nachází 2 garáže - o zastavěné ploše 30 m² a 15 m². Celý dům prošel prakticky kompletní rekonstrukcí. Mimo zateplení fasády je tady vše nové, včetně oken. Nechybí samozřejmě ani tepelné čerpadlo, která při dnešní cenách zajišťuje v celém domě vysoký teplotní komfort za přijatelnou cenu.

V případě zájmu vám doporučíme financování vaší nové nemovitosti. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. Přijďte se podívat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky