Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 283 m2, Čermákovice

Prodej rodinného domu 283 m2, Čermákovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte dům či chalupu v blízkosti přírody, kterou si můžete upravit dle vlastních představ? Pak Vás tento dům určitě zaujme.
Nabízíme k prodeji řadový RD/ chalupu 2+1 s krásnou zahradou, stodolou a hospodářskými budovami v Čermákovicích, okr. Znojmo. Cihlový dům je vhodný k částečné rekonstrukci, přestavbou hospodářských budov lze docílit dalších obytných prostor. Na domě byla dělána nová střecha (2005), je zde zavedena elektřina, plyn i veřejný vodovod. Dále lze využívat vodu ze studny na zalévání zahrady. Odpad je řešený trativodem do zahrady, lze se připojit na kanalizaci vedenou před domem, aktuálně je toaleta řešena suchým WC. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva a během dlouhých zimních večerů lze zrelaxovat u krbových kamen v obývacím pokoji u sklenky svařeného vína.
Zahrada s hospodářstvím a stodolou jsou ideální pro chov zvířat, pěstování vlastního ovoce a zeleniny. Chvilku klidu najdete i v altánku na zahradě, kam vede i zadní příjezdová cesta. Dům bude volný okamžitě, nachází se na okraji obce nedaleko lesa, a proto okolní příroda a rozmanitá krajina vybízí k rybaření, houbaření či objevování okolí po cyklostezkách.
Díky IDS JMK je z Čermákovic skvělá dostupnost do Moravského Krumlova (11 km), Znojma (30 km) i Brna (50 km).
Za občanskou vybaveností i kulturním vyžitím se vydáme do sousedních obcí: Tulešice (pošta), Vémyslice (pošta, MŠ, ZŠ se spoustou zájmových kroužků, hřiště, lékaři, obchody, restaurace, koupaliště, jízda na koni), H. Kounice, Višňové, ….
Průkaz energetické náročnosti budov bude zhotoven v průběhu prodeje. Daň z nabytí hradí kupující.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky