Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 270 m2 Vejmluvova, Žďár nad Sázavou Žďár nad Sázavou 2

Prodej rodinného domu 270 m2 Vejmluvova, Žďár nad Sázavou Žďár nad Sázavou 2

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme exkluzivně k prodeji řadový rodinný dům 5+1 v rezidenční lokalitě Žďár nad Sázavou – Pod Zelenou Horou. Je situován v zástavbě řadových rodinných domů z poloviny 90. let, na pozemku o výměře 232 m². Objekt je řešen jako třípodlažní, nepodsklepený. V roce 2002 proběhla částečná přestavba přízemí – adaptace technických prostor na koupelnu a obytnou místnost. Vnitřní prostorová dispozice I. NP: garáž, zádveří, schodišťový prostor, pracovna, koupelna + WC; II. NP: podesta, kuchyně, obývací pokoj (se vstupem na balkón); III. NP: podesta se vstupy do jednotlivých místností, ložnice, dva dětské pokoje, koupelna a samostatné WC. Vybavení interiéru zhotovené na míru je součástí kupní ceny. Zdrojem vytápění jsou elektrická přímotopná tělesa instalovaná na zeď. Ohřev teplé vody pro obě koupelny zajišťují dva elektrické akumulační ohřívače. Sekundárním zdrojem vytápění je šamotová pec umístěná na rozhraní mezi kuchyní a obývacím pokojem. Jedná se o vysoce komfortní, úsporný a ekologický způsob vytápění, produkující příjemné rovnoměrně rozložené sálavé teplo s hladkou teplotní křivkou. Napojení na inženýrské sítě: veřejný vodovod, kanalizace, elektro rozvody 230/400. Možnost napojení na plyn - ulice je plynofikována, přípojka do domu není vybudována. K domu přiléhá okrasná zahrada o výměře 102 m² s terasou a zahradním posezením (osazená 110 ks jehličnatých a 12 ks listnatých porostů).
Výhodná poloha nemovitosti na okraji městské zástavby (na konci ulice) poskytuje optimální bydlení pro rodinu s dětmi, mladé páry a zájemce, kteří hledají komfortní a zároveň klidné bydlení ve vyhledávané lokalitě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky