Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 270 m2 Na rozptylce, Milín

Prodej rodinného domu 270 m2 Na rozptylce, Milín

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji dům ze sedmdesátých let o dispozici 5+1 s pozemkem 888 m2, který se nachází nedaleko Příbrami v obci Milín. Dům je skvělou volbou pro zájemce, kteří si chtějí bydlení zrekonstruovat podle svých představ, avšak obyvatelný je i v současném stavu. Jedná se o samostatný, zcela podsklepený dům, který se nachází v původní zástavbě obce, v hezké lokalitě ulice Na Rozptylce.

V přízemí domu se nachází zádveří, chodba, kuchyně se spíží, obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostaná toaleta. V dosud nevyužitém patře byly připraveny 3 pokoje a jeden menší prostor s balkonem. Dům je tak možno upravit i pro dvougenerační bydlení. Suterén je využitý jako kotelna, sklad na uhlí a ovoce a může zde být také prádlena nebo dílna.

Dům je napojený na obecní kanalizaci i vodovod, k dispozici je také vlastní studna s pitnou vodou napojená na dům. Plynová přípojka se nachází ve sloupku na hranici pozemku. V současnosti je dům vytápěn kotlem na uhlí a ohřev vody řešen bojlerem.

Na pozemku se nachází velká garáž navazující na původní hospodářskou budovu a také vzrostlé ovocné stromy.

V Milíně, který se nachází 8 km jihovýchodně od Příbrami, najdete potřebnou občanskou vybavenost - základní škola je pouhých 100 m od domu, v obci je také školka, pošta, obecní úřad, lékař, obchody, restaurace či fotbalový stadion. Ve vzdálenosti 500 m jsou autobusové zastávky se spojením na Příbram, Prahu, České Budějovice a další města. Velkou výhodou je nájezd na D4, kam se dostanete za pouhých 5 minut jízdy autem. V okolí najdete také množství turistických cílů ať už se jedná o zámek Březnice, nedaleké Brdy, památník v Letech, Hornické muzeum v Příbrami či mnoho dalších.

Dům není zatížen žádným omezením vlastnického práva a s financováním jeho koupě prostřednictvím úvěru Vám rádi pomohou naši finanční poradci. Pokud hledáte klidné bydlení v menší malebné obci s dobrou dostupností do větších měst, neváhejte a domluvte si prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky