Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 263 m2 Lidická, Hořovice

Prodej rodinného domu 263 m2 Lidická, Hořovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V rodišti Magdalény Dobromily Retigové a Alfreda Seiferta, Vám nabízím k prodeji dvougenerační prvorepublikovou vilu, která Vás jistě zaujme nejen svou užitnou plochou, ale zejména výhledem do širokého okolí, kterému dominuje výhled na hrad Točník a Žebrák.

Geniální geografické položení města Hořovice Vám umožňuje klidný rodinný život v obklopení CHKO Brdy, CHKO Křivoklátsko a Českého krasu. Všechny tyto oblasti krásně vyvažují čerstvý vzduch oproti dálnici D5, která je přesně v polovině trasy mezi naším hlavním městem a městem piva.

Dispozice domu je výborně řešena díky samostatným vstupům do jednotlivých bytových jednotek, které zaručuje soukromí dvou spolu žijících rodin, které jistě ocení dvě garáže pro tři osobní automobily.

Všem kutilům udělá velikou radost prostorná dílna v těsné blízkosti garáží a dalších sklepních místností.

Vila, která je postavena v klidné a obytné zóně rodinných domů disponuje zahradou s několika ovocnými stromy, mezi které si můžete zavěsit houpací síť a vychutnávat parné letní dny se studeným nápojem v ruce či zahnat hlad díky plodům ovocných stromů kterými jsou hruška, třešeň nebo jabloň.

Chováte v sobě rytířského ducha? Pak právě pro Vás bude důležitou informací, že zmiňovaný hrad Točník je centrem šermířů ze širokého okolí.

Město Hořovice Vám zaručuje výbornou občanskou vybavenost, jak v oblasti vzdělání, zdravotnictví, dopravní infrastruktury a kulturního vyžití.

Velice se těším na prohlídku, kde se budete moci o všem přesvědčit.

Pro bližší informace mne neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky