Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 260 m2 Mosty u Jablunkova

Prodej rodinného domu 260 m2 Mosty u Jablunkova

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Mezi východním hřebenem Girové a západním pásmem Polomu v Moravskoslezských Beskydech, se nachází obec Mosty u Jablunkova. V místní části Šance, která je proslulá díky opevnění, zvanému Pevnost Velké Šance, které bylo vybudováno jako hraniční pevnost chránící průsmyk, kterým procházela kdysi známa obchodní stezka, a která byla ve své době nepřekonatelnou překážkou divokým nájezdníkům. V dnešní době je chráněnou oblastí, a právě zde, se nachází novostavba rodinného domu. Pokud hledáte klidné místo s nádherným výhledem na okolní prostředí, lesy a hory, jste na správné adrese. Tento dům je celkově podsklepený, disponuje dvěmi garážemi, v přízemí se nachází obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a vchodem na budoucí terasu, kde můžete pozorovat východy a západy slunce, relaxovat a kochat se pohledem na okolní krajinu. V podkroví jsou umístěné 4 pokoje a koupelna spojená s WC. Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu a ČOV. Ačkoli se dům nachází v okrajové části, má ideální dostupnost, jen 5 minut pěší chůze od domu se nachází autobusová zastávka, obchůdek a restaurace. Napojením na dálniční obchvat (cca 15 minut jízdy autem) se dostanete do většího města za pár minut. Okolí přímo vybízí k procházkám, sběru hub či jiným sportovním aktivitám, k dispozici je množství turistických i cyklistických tras, turistických chat, horská bobová dráha, trampolíny, lezecká stěna, koloběžky, v zimě pak skvělé podmínky pro sjezdaře a běžkaře - osvětlené sjezdové tratě i běžecký okruh, pravidelně udržované běžecké trasy a také lyžařskou školičku či půjčovnu lyží. Kupující jistě ocení, že při koupi tohoto domu bude osvobozen od platby daně z nabytí nemovitých věcí, a co se zateplení domů týká – jistě oceníte dotační tituly.
Pokud řešíte financování, příliš si nad tím nelámejte hlavu, o to se postarají naší finanční specialisté. Pokud Vás zajímá více informací, neváhejte mne kontaktovat a domluvit si prohlídku, budu se na Vás těšit, Vaše makléřka Světlana Drongová.



Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky